ONDERSCHEIDEN MERKMANAGEMENT

Het merk L-BOXX is onderscheiden met de GERMAN BRAND AWARD 2017

Meer dan alleen een box: het merk L-BOXX wist de vakjury van de German Brand Award te overtuigen en ontving in 2017 de felbegeerde onderscheiding voor merkmanagement in Duitsland.

Het L-BOXX-systeem biedt oneindig veel mogelijkheden op het gebied van opbergen en transport – het is het ideale modulaire systeem voor professionals. Het systeem biedt vrijwel onbegrensde combinatiemogelijkheden met behoud van de compatibiliteit. Dat is ook de reden waarom tal van bekende producenten op de markt de L-BOXXen als transportbox of als slimme verpakking voor hun producten gebruiken. Op die manier bieden ze hun klanten echte meerwaarde. In de afgelopen 5 jaar groeide de klantenkring uit van één klant tot meer dan 170 PARTNERS.

De German Brand Award is dé onderscheiding voor succesvol merkmanagement in Duitsland. Op deze wijze worden unieke merken en merkmakers ontdekt, gepresenteerd en bekroond. Bedrijven die onderscheiden worden met de German Brand Award, imponeren door hun geslaagde merkstrategie en uitstekend merkmanagement. Alleen bedrijven die door het German Brand Institute, diens merkscouts en panels van experts genomineerd zijn voor de German Brand Award 2017, maken kans op de felbegeerde onderscheiding. Dat maakt ons alleen maar nog trotser op de onderscheiding op dit gebied. Wij willen iedereen bedanken die door hard werk, uitstekende inzet en een vooruitziende blik ervoor hebben gezorgd dat het merk L-BOXX op de kaart is gezet.