Robert Bosch Power Tools GmbH, onderdeel van de Bosch-groep, is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van elektrisch gereedschap, accessoires voor elektrisch gereedschap en meettechniek. In 2017 realiseerden ca. 20.000 medewerkers een omzet van 4,7 miljard euro, waarvan ca. 85% afkomstig was uit het buitenland.

Met merken als Bosch en Dremel staat deze divisie voor een klantgerichte benadering en technische vooruitgang. De belangrijkste succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Circa een derde van de omzet van 2017 behaalde de divisie met producten die minder dan twee jaar op de markt zijn.

Ook in 2018 zullen de vier bedrijfsonderdelen van Bosch Power Tools – elektrisch gereedschap, accessoires, meettechniek en tuinapparatuur – weer meer dan 100 nieuwe producten in Duitsland op de markt brengen.

Sinds 2010 heeft Bosch de L-BOXX als opbergsysteem voor de professionele apparatuur van BOSCH Blauw in zijn assortiment opgenomen.

MULTIMEDIASPECIAL

In onze multimediaspecial vindt u alle informatie over de L-BOXX. Wij hebben alles voor u voorbereid, van geschikt gereedschap en geschikte inzetstukken tot aan het complete assortiment toebehoren.

ACTUELE AANBIEDINGEN

Profiteer nu van de aanbieding! Hier vindt u onze aantrekkelijke aanbiedingen die verkrijgbaar zijn bij uw dealer.

BOSCH NIEUWSBRIEF VOOR PROFESSIONALS

Mis geen nieuws meer over innovatieve producten, exclusieve aanbiedingen en handige diensten uit de wereld van Busch Profi. Hier vindt u het laatste nieuws.

DEALER ZOEKEN

Via onze functie om dealers te zoeken vindt u handig en snel BOSCH-dealers in uw buurt.