"Samenwerking op basis van gelijkwaardigheid"

De perfecte afstemming tussen ons VARO-systeem en het logische bevoorradings­assortiment van BS Systems in combinatie met de voertuig­inrichting van Sortimo en FÖRCH VAROMOBIL heeft ons al vanaf het begin gefascineerd. Het L-BOXX-systeem overtuigt niet alleen door de veelzijdige toepassings­mogelijk­heden en de grote flexibiliteit bij de vorm­geving van het assortiment, maar maakt ons product­programma ook gewoon helemaal compleet. Bij de ontwikkeling en implementatie van gemeenschappelijke projecten willen we met name de grote innovatie­kracht en de samen­werking als part­ners bena­drukken.

Förch

“De L-BOXX - meer dan alleen een reclamemedium”

Toen we op zoek waren naar een op onze doel­groep gerichte verkoop­stimulans, kwamen we uit bij het L-BOXX-systeem. Het systeem optimaliseert alledaagse werkprocessen van werklieden op slimme wijze. Daarnaast imponeert het systeem door de hoge marktpenetratie en biedt het onze klanten echte meerwaarde. Door het deskundige advies van BS Systems konden wij niet alleen onze oorspronkelijk bedachte actie omzetten, maar het project zelfs uitbouwen tot een permanent systeemaanbod.

Buderus

"Innovatie, competentie, kwaliteit, service en klantgerichtheid..."

... vormen het fundament van ons wereld­wijde succes. Dankzij de strikte oriën­tatie op deze eisen is KUKKO uitgegroeid tot een gewaardeerde partner van de vakhandel en een leveran­cier van hoogwaardige systemen voor gara­ges in de auto­mobiel­industrie. Dat is ook de reden waarom we van de L-BOXX "onze" gereedschapskoffer hebben gemaakt. De L-BOXX kan veelzijdig worden gebruikt, is robuust en past uitstekend bij de hoge kwaliteitseisen die wij aan onze producten stellen.

Kukko

"De rest is tijdverspilling"

Alles draait tegenwoordig om mobiliteit! Als vakman ben ik veel onderweg. Als ik niet met een installatie bezig ben, ben ik bij een klant voor persoonlijk advies of voor het opnemen van maten. Om evengoed altijd alle gereedschappen, meethulpmiddelen en materialen binnen handbereik te hebben, heb ik gekozen voor de producten van het L-BOXX-systeem. Een vakman die alles goed georganiseerd heeft, maakt gewoon indruk op de klant!

Meubelmakerij

"Internationale standaard"

Met onze producten voldoen we aan de eisen van de internationale markten. Daar moet de verpakking ook aan voldoen. Het L-BOXX-systeem is een verpakking die internationaal steeds populairder en steeds meer geaccepteerd wordt. Zo vermijden we lokale oplossingen, creëren we internationale standaarden en kunnen we de BOXXen als verkoopstimulans gebruiken.

WAGO

"Ideale hulp bij het uitvoeren van werkzaamheden en een optimale systeemkoffer"

De nieuwe SPAX-montagekoffers L-BOXX zijn de ideale hulp bij een snelle en veilige montage. Alle SPAX-schroeven en de bijbehorende bits liggen netjes gesorteerd binnen handbereik op de juiste plek. Zo kan er nog efficiënter met SPAX worden gewerkt. Het systeem is doordacht, robuust en van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor sluit het uitstekend aan op ons assortiment en onze kwaliteitseisen.

SPAX

"… de perfecte aanvulling op onze gereedschappen"

Het L-BOXX-systeem is vanwege de flexibele en modulaire opbouw een perfecte aanvulling op onze gereedschappen. De hoogwaardige afwerking past uitstekend bij ons kwaliteitsbeleid en onze kwaliteitsbelofte. Door het L-BOXX-systeem kunnen wij onze klanten mobiele en flexibele oplossingen bieden voor het organiseren van gereed­schappen."

Gedore

"De verpakking als extra USP voor onze elektrische gereedschappen"

De L-BOXX is meer dan alleen een verpakking voor onze producten. De L-BOXX is onderdeel van ons systeem en biedt mobiele vak­lieden bijvoorbeeld in combinatie met het Bosch Wireless Charging System extra voordeel bij het draad­loos opladen in de auto. De individuele effectiviteit, de onbeperkte systeem­compatibili­teit en de naadloze integratie in het voertuig­inrichtings­systeem van Sortimo maken de L-BOXX uniek in de markt.

Bosch